Impodobeste Bradul ! – Ornamente de Craciun

Tu ai impodobit Bradul ?  Ce fel de globulete ai folosit ? si beteala…




Exista variate tipuri de ornamente disponibile pentru Bradul de Craciun. De la cele fragile din sticla subtire (nerecomandate in cazul in care aveti copil mic) pana la cele incasabile, exista orice pentru oricine.

Pentru o atmosfera calda, primitoare, cele mai indicate culori ar fi rosu si auriu, pentru un design simplu si discret, il putem decora in alb si auriu, ori alb si argintiu. In cazul in care bradul este aranjat pentru o atmosfera protocolara, puteti apela la alb si albastru.

Beteala poate fi aranjata pe brad in mod circular ori in forma de con, aceste modele fiind cele mai apreciate. Daca doriti insa sa renuntati la clasica beteala, o puteti inlocui pe aceasta cu niste margele dragute si simple, special create pentru impodobirea de sarbatori.  

 Cand bradul este gata toata lumea il asteapta pe Mos Craciun sa soseasca. Nimeni nu l-a vazut si nici nu il va vedea vreodata. El ne lasa fiecaruia pe furis cadouri in fiecare an. Unii dintre noi le descopera la timp altii nu realizeaza ce au primit deloc sau realizeaza foarte tarziu. Mos Craciun soseste la fiecare dintre noi. V-ati pregatit ?
Sursa : http://www.club13.ro/bradul.html


Iar pe site-ul Club13  s-au  adaugat articolele :